Meteen naar de inhoud

Gemeenschappelijke ruimten

De regel dat gemeenschappelijke ruimten niet gebruikt mogen worden voor privé opslag wordt niet door iedereen goed nageleefd. Dat geeft een zeer rommelig beeld. Diverse bewoners ergeren zich hieraan. Dat doet afbreuk aan het woonplezier in Scala.


De gemeenschappelijke ruimten hebben een functie als vluchtweg. Goederen in een vluchtweg geven extra brandbelasting en blokkeren een vrije doorgang op het moment dat het echt nodig is. Vooral fietsen zijn tijdens een evacuatie gevaarlijk. In het Meerjaren Onderhouds Plan zijn opmerkingen gemaakt over geblokkeerde vluchtwegen.


De bepalingen in de splitsingsakte zijn duidelijk over het gebruik van de gemeenschappelijk ruimten. Meerdere redenen dus om geen spullen in de gang / hal / galerij te plaatsen. Uw medebewoners rekenen op uw medewerking.