Meteen naar de inhoud

Klusdag

Gelukkig zat het weer een beetje mee. Daardoor hebben we ook buiten de handen uit de mouwen kunnen steken. Het speelpleintje is weer lekker opgefrist met het verwijderen van veel onkruid. De speelplaats ziet er uitnodigend schoon uit!

Het drijfvuil in de vijver komt de volgende keer aan de beurt, vogels broeden nog rond het water.

Bijna vaste prik is het reinigen van de bordestoegang vanuit de garage. We hebben deze actie de vorige klusdag een keertje overgeslagen en dat was te merken. Ook de ruimte eronder is weer spic en span. Het is een flinke workout, je mag de sportschool na deze klus wel een keer overslaan.

Belangrijk voor het terugdringen van de kosten is het zelf schoonmaken van de garage. Er is flink geveegd, geboend en opgeruimd. Verschillende plafondplaten in de garage zijn opnieuw vastgezet.

De aangetroffen voorwerpen zijn in de eerste opgang geplaatst. Verzoek aan de eigenaren is deze goederen op te halen en op een juiste plek op te slaan.

De binnenmuren van het gebouw zitten niet in het schoonmaakcontract. Die pakken we gefaseerd op een klusdag aan.

Deze keer waren de wanden van de vluchtroute in de hoogbouw en de fietsroute naar de kelder aan de beurt. Met de “wonder”-sponsjes van de Action verdwenen de vlekken en vegen.

Belangrijk: Weesfietsen

Met regelmaat blijven fietsen na een verhuizing achter in de stalling. In de beperkte ruimte die we hebben geeft dat overlast. Alle fietsen zijn voorzien van een sticker. Verwijder de sticker van je eigen fiets! Fietsen met sticker worden na 1 juni 2023 uit de stalling verwijderd.

Prettige vakantie en tot de volgende klusdag.