Informatie


De Vereniging van Eigenaren Scala is opgericht op de algemene ledenvergadering van 23 juni 2008. Er werd een bestuur gekozen bestaande uit 7 leden. Vele bewoners kennen elkaar al vanaf 2006 toen de kopersvereniging Leeuwendael werd opgericht om de belangen van kopers te verdedigen bij de aannemer. De uiteindelijke oplevering in september 2008 is ruim een jaar vertraagd.
Het gebouw Scala is het eerste opgeleverde nieuwbouwproject in de Kolenkitbuurt, in het stadsdeel Amsterdam West, tussen de A10-west en de ringspoorlijn. De VvE beheert 131 van de 208 woningen en algemene ruimten in dit complex, waaronder een parkeergarage. De blikvanger is een toren van 14 verdiepingen. De eerste 2 jaar werd het bestuur voornamelijk geconfronteerd met de vele kinderziektes, zoals bijvoorbeeld lekkages en andere tekortkomingen. VvE Scala kan zichzelf een actieve vereniging noemen, omdat veel zaken snel zelf worden opgepakt. Zo zijn onder andere de gemeenschappelijke satellietontvangst en de beveiliging opgewaardeerd.
Voor de Kolenkitbuurt ligt een zeer ambitieus vernieuwingsplan, waarvan een deel al in uitvoering is. De oplevering van het eerste deel van Lommerrijk wonen gaat de eerste compleet nieuwe straat vormen in de buurt. Dat zal in de loop van 2011 niet ongemerkt voorbij gaan. Let op onze website voor informatie hierover.
Informatie over onze buren kunt u vinden bij de interessante links.


VvE Scala
Leeuwendalersweg 662
1061 BJ Amsterdam
email: i n f o @ s c a l a w o n en . nl

VvE